onsdag 30 december 2009

året som gick. en snabbrepris.

januari
en ganska trist månad, kan jag konstatera såhär i efterhand. jobb och platens varje fredag, det verkar ha varit allt som hände.

februari
läs januari.

mars
äh.

april
sportif firade tioårsjubileum och vi anordnade en helt underbar fest på platens. jag blev kär.

maj
jag blev dumpad. jag träffade världens bästa på en fest hos sara, fast det fattade jag inte då.

juni
det var lite struligt känslomässigt. började hänga ganska mycket med sara och johanna, kärlek! hade en helt galen midsommar. började hänga lite med bengt.

juli
drack alkohol i snitt fem gånger i veckan. många fester, ännu fler fantastiska människor. började fika en väldans massa med johanna och anna. åkte en sväng till visby med tania. hängde mer och mer med bengt. insåg att sweat var nåt av det bästa som hände i den här stan. letade någon efter mig var ett säkert kort att kolla på nh:s uteservering.

augusti
fyllde 27 och hade fortfarande inte kommit på vad jag ville göra när jag blev stor (inte nu heller). drack alkohol i snitt fem gånger i veckan, mycket vin på nh med johanna. hängde mycket, mycket med bengt och började fatta hur jäkla bra han var/är.

september
fikor, fester, kärlek?

oktober
fikor, lite fester, kärlek! vi blev ihop på facebook. bara en sån grej.

november
allt var fint.

december
allt är fortfarande fint.

jag måste passa på att utse 2009 till ett underbart år! visst, jag har gråtit en del, men jag har skrattat så otroligt mycket mer. det bästa är ändå att jag har lärt känna så väldigt många fantastiska människor det här året, inget kan slå det!

1 kommentar:

  1. Åh vilken ära att bli omnämd i din årskrönika. Jag blir lite rörd när jag tänker på hur kul vi haft. (och lite oroad över mängden vin vi druckit) Puss

    SvaraRadera